Kamitora Kenzo

Előző téma megtekintése Következő téma megtekintése Go down

Kamitora Kenzo

Témanyitás  Kamitora Kenzo on Szomb. Nov. 22, 2008 8:09 pm

Név: Kamitora Kenzo
Becenév: Kami, Kenzo
Kor: 18 év
Nem: férfi
Születési hely, idő: Konoha, Júli 13
Család: agglegény, apja: Kame Kenzo, Anyja: Yoru kenzo, Testvérem: Hjuga Kenzo
Város: Konoha
Kaszt: ninja
Rang: Chunin
Chakra típus: Tűz
Testmagasság: 210 cm
Testsúly: 89 kg
Szeme színe: Zöld
Haja színe: fekete
Bőre színe: fehér
Különleges ismertetőjel: Egy furcsa medál van a nyakában amire vigyáz, folyton a lányok útán megy
Kinézet: Magas izmos, Hosszú hajú

Töri

A nevem Kamitora Kenzo. 18 évvel ezelőtt születtem Konohában. Családom nem átlagos ninja volt mert rég óta volt a Kenzo klán akiktől rettegtek. Hjugát és engem apánk Kame tanított. Hamar megtanultunk mindent amit apánk tudott. Majd mikor mentünk a vizsgára nagy büszkén akkor Hjugával beszélgettem.
-Te bátyó.
-Mond Kami.
-Mi lesz ha nem sikerül nekünk a vizsga?
-Akkor tovább fejlődünk és így is úgy is jobbak leszünk mindenkinél.. Ne feled hogy a Kenzo klán elég nagy és jó harcos klán.
-Igen tudom.
Ez a beszélgetés nem nyugtatott meg de egy kis időre lenyugodtam. Mikor oda értünk hirtelen meghallotam a nevemet. Ahogy bementem Klón jutsut kellet használnom. Sikerrel átmentem a vizsgán és rohantam ki.
-Sikerült Bratyó.
-Gratula Kami.
Majd Hjuga ment be de neki is sikerült. Másnap közös csoportba tetek minket és még Videlt is. Én titokban szerettem Videlt de ezt Hjuga nem tudta. Videl pedig Hjugátt szerette. Ezért mindig jobb akartam lenni mint Hjungej. Mikor oda ért a mi senseiünk akkor bemutatkozott.
-Üdv a nevem Masaky Ryu Sensei.
Majd haza mentünk és én nem beszéltem senkivel sem haragomban. Mikor másnap mentünk küzdeni egymással a sensei azt mondta hogy nekem vele kell harcolnom.
-De miért?
-Mert te sokkal erősebbnek tünsz mint a többiek.
-Hehe ez igaz.
Majd a sensei mellkasba rúgot. Én hátra ugrottam majd neki rohantam. Eltaláltam az arcát és sikerült mellkasba térdelnem.
-Nem is rossz Kamitora.
Majd befejeztük aznapra. Másnap már nagyban mentem előre míg Videl és Hjuga. Ahogy oda értem a sensei várt minket.
-Kamitora most egy kis küldetés lesz.
-És mi?
-Elkell kisérni egy embert.
-Értem
-És mivel te vagy a legjobb harcos itt ezért te leszel hátúl.
Mikor Videlék is oda értek őnekik is elmondtuk majd mentünk is. Ahogy az emberhez értünk én láttam hogy nem kéne neki segitség mert kigyúrt ember volt. Mikor elindultunk akkor nem volt semmi gond csak egy két gyerek rohangált fel alá. Majd mikor oda értünk kiderült hogy itt leszünk a továbbiakban.
-Nos itt lesz a Chunin vizsgátok addig felkészülhettek még. Elég jól haladtatok.
Hjuga meg én rögtön elkezdtünk küzdeni amiből az lett hogy én győztem. Majd Hjuga elkezdte az álcázást gyakorolni és az első segélyt. Én meg a harcot meg a fegyvereket probálgattam. Majd mikor oda ért a sor a vizsgára mindent sikerült végig csinálnom. Majd Hjugának is sikerült és így lettünk Chuninok.

Kamitora Kenzo

Hozzászólások száma: 13

Felhasználó profiljának megtekintése

Vissza az elejére Go down

Re: Kamitora Kenzo

Témanyitás  Uzumaki Naruto on Vas. Nov. 23, 2008 6:44 pm

rövid de elfogadom csinálj adatlapot és kezdő szinted 1 vagyis 5 pont

Uzumaki Naruto
Admin

Hozzászólások száma: 88

Felhasználó profiljának megtekintése http://narutojatek.heavenforum.com

Vissza az elejére Go down